Tietoa Meistä

Olemme erikoistuneet uusiin teknologioihin liittyviin liikejuridiikan palveluihin. Uusilla teknologioilla tarkoitamme etenkin Web3:ea, Fintechiä ja kryptovaluuttoja.

Teknologian nopea kehitys luo yrityksille jatkuvasti uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia, ja meidän intohimomme on löytää keinot, joilla uudet mahdollisuudet voidaan toteuttaa tehokkaalla ja kestävällä tavalla.

Asiakkaamme ovat innovoijia, ja auttaaksemme heitä saavuttamaan kunnianhimoiset tavoitteensa, tarjoamme niin ainutlaatuisiin kuin tavanmukaisiin liiketoiminnan tarpeisiin räätälöityjä lakipalveluita. Kokemuksemme perusteella uudet innovaatiot saadaan myös oikeudellisesti kestävällä tavalla toteutettua – tämä on tärkeä viesti, minkä haluamme välittää asiakkaillemme. Uusiin innovaatioihin erikoistuneena lakitoimistona sinun haasteesi ovat meidän erikoisalaamme.

Kanssamme voit olla varma, että projektisi on osaavissa käsissä.

“Tulevaisuuttasi rakentamassa."

Jo 1970-luvulla alkunsa saanut toimistomme on muotoutunut olennaiseksi osaksi suomalaista lakitoimistojen historiaa. Olemme erittäin ylpeitä juuristamme, vahvasta ja perinteikkäästä ammattitaidostamme ja sen myötä vuosien varrella keräämästämme hiljaisesta tiedosta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on aina ollut meille tärkeintä, ja suhtaudumme saamiimme toimeksiantoihin samalla intohimolla kuin asiakkaammekin.

Olemme ylpeitä siitä, että toimistomme koostuu teknologiaoikeuden osaajien terävimmästä kärjestä. Osaamisellamme ja kokemuksellamme varmistamme, että voit huoletta keskittyä liiketoiminnan harjoittamiseen.   

HenkilötHenkilöt
Nordic LawWeb3- ja Fintech-oikeuden pioneeri