Palvelut

 • Kryptot, NFT:t ja Web3

  Web3- ja virtuaalivaluutta-oikeuden edelläkävijänä ymmärrämme erinomaisesti virtuaalivaluutta-, NFT-, metaverse-, DeFi-, DAO- ja muiden lohkoketjuhankkeiden oikeudelliset tarpeet niin fundamentaalisella kuin tekniselläkin tasolla. Kanssamme voit olla varma, että hankkeesi on osaavissa käsissä.

  Toimimme sääntelymuutoksille alttiin alan eturintamalla - olemme erikoistuneet luomaan kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja uuden ajan liiketoimintaan.

 • Fintech

  Fintech-oikeuteen erikoistuneena lakitoimistona, päivittäiseen palvelutarjontaamme kuuluu esim. Fintech-toimilupa- sekä rekisteröintiprosessien johtaminen ja niissä avustaminen, compliance-konsultointi (esim. rahanpesulainsäädäntö ja sisäinen valvonta) sekä yleinen Fintech-oikeuteen liittyvä konsultointi. Pääasiallinen Fintech-asiakaskuntamme koostuu maksulaitoksista, sähkörahayhteisöistä, virtuaalivaluutan tarjoajista sekä rahastoista.

  Tarjontaamme kuuluu lisäksi ulkoistetun Compliance Officerin palvelu – ComplianceBuddy – erikseen valituille asiakkaillemme.

 • Teknologia, Data & Tietosuoja

  Teknologiaoikeus on läsnä kaikessa tekemisessämme. Avustamme asiakkaitamme laaja-alaisesti erilaisissa teknologiaoikeudellisissa kysymyksissä, kuten IT-, ICT-, AI-, IoT-, ePrivacy-, eGaming-, SaaS-, IaaS- ja PaaS-asioissa.

  Erikoisosaamiseemme kuuluu myös tietosuoja, jossa avustamme niin pörssi- kuin startup-yhtiöitä tunnistamaan ja toteuttamaan tietosuojavelvoitteensa. Tarjontaamme kuuluu lisäksi ulkoistetun tietosuojavastaavan palvelu – PrivacyBuddy – erikseen valituille asiakkaillemme.

 • Verotus

  Avustamme asiakkaitamme kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa, kuten verotarkastuksissa, verostrukturoinneissa ja vero-oikeudellisissa oikeudenkäynneissä. Erityisosaamisemme ansiosta olemme kryptoverotuksen edelläkävijöitä.

  Asiantuntijoidemme avulla henkilökohtainen taloutesi ja yrityksesi verotoiminnot säästyvät veroyllätyksiltä.

 • Liikejuridiikka ja M&A

  Liikejuridiikan palveluihimme lukeutuvat mm. sopimusoikeus, yleinen yritysneuvonta ja compliance-palvelut, yritysten perustamiset, yritysjärjestelyt (M&A), yritysneuvottelut, tarpeellisten immateriaalioikeuksien hakeminen (mm. brand protection), rahoituskierroksissa avustaminen, osakassopimusten laadinta sekä työsopimuksiin ja muihin työoikeudellisiin seikkoihin liittyvät toimeksiannot. Tarjontaamme kuuluu edellä mainittujen lisäksi myös ulkoistettu lakipalvelumme LegalBuddy.

  Toimimme neuvonantajina kaikenkokoisille yrityksille startupeista pörssiyhtiöihin niiden koko elinkaaren ajan, ja tarjoamme kunkin yrityksen tarpeisiin räätälöityjä palveluita niiden yksilölliseen tilanteeseen sopivalla tavalla. Yksilöllisistä tarpeista huolimatta tavoitteemme on aina sama: tavoitteemme on luoda kestäviä ja pitkäkestoisia ratkaisuja asiakkaallemme.

 • IPR & Brand Protection

  Liikeidean ja brändin suojaaminen on ratkaisevassa asemassa nykypäivän liiketoiminnassa. Neuvomme ja avustamme asiakkaitamme erilaisissa brändin suojaukseen liittyvissä tarpeissa. Palveluihimme kuuluvat immateriaalioikeudellinen konsultointi, brändisuojastrategian laatiminen sekä avustaminen kansallisissa, kansainvälisissä ja EU-laajuisissa tavaramerkkihakemuksissa. Lisäksi avustamme yrityksiä lisenssisopimusten laadinnassa sekä tavaramerkkiriidoissa.

  Tarjoamme myös konsultointia ja koulutusta yrityksille, jotka tarjoavat immateriaalioikeudella suojattua materiaalia hajautetussa ympäristössä, ja annamme neuvontaa brändin suojaamisesta metaversumissa ja muissa hajautetun ympäristön projekteissa.