Tiimi

 • Jon Hautamäki

  Jon on kokenut teknologiajuristi ja Nordic Law’n vastuullinen osakas. Jon avustaa kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita vaativissa kysymyksissä liittyen eritoten finanssiteknologiaan sekä Web3- ja lohkoketjuhankkeiden juridiikassa. Tämän lisäksi Jonilla on laaja kokemus yhtiöoikeudesta, kaupallisista järjestelyistä (mukaan lukien yritysjärjestelyistä) sekä verotuksesta ja siihen liittyvästä strukturoinnista.

  Jon Hautamäki

  Managing Partner

  LinkedInTwitter
 • Max Atallah

  Max on kokenut tietosuoja-asiantuntija, joka keskittyy erityisesti uusien teknologioiden lakikysymyksiin. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluvat paitsi tietosuoja, myös Web3, kryptovaluutat ja fintech-asiat – puhumattakaan liikejuridiikasta. Max on IAPP:n (International Association of Privacy Professionals) CIPP/E-sertifioitu tietosuoja-asiantuntija ja toimii Nordic Law'n tietosuojatiimin vetäjänä.

  Max Atallah

  Partner

  LinkedInTwitter
 • Alexander vastaa talousjohtana ensisijaisesti toimistomme laskutuksesta, sisäisestä laskennasta sekä sen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Vastuualueisiin lukeutuu myös toimiston aktiivinen operatiivinen johtaminen.

  Alexander Sundström

  Partner

  LinkedInTwitter
 • Johan Thodén

  Johan on erikoistunut vero-oikeuteen sekä virtuaalivaluuttaoikeuteen. Johan avustaa asiakkaitamme laajasti erilaisissa kotimaiseen ja kansainväliseen verotukseen sekä strukturointeihin liittyvissä toimeksiannoissa. Tämän lisäksi Johanilla on erittäin laaja kokemus virtuaalivaluuttojen verotuksesta.

  Johan Thodén

  Associate

  Twitter
 • Jere Lehtimäki

  Jere on erikoistunut Fintech-sääntelyyn ja virtuaalivaluuttaoikeuteen. Jere avustaa asiakkaitamme laaja-alaisesti liikejuridiikan eri alueilla, eritoten Fintech-projektien osalta. Tämän lisäksi Jerellä on vankka kokemus tietosuojaan liittyvistä toimeksiannoista.

  Jere Lehtimäki

  Associate

  LinkedIn
 • Patrik Anthoni

  Patrik on erikoistunut tavaramerkkeihin ja brändinsuojaukseen sekä FinTech- ja kryptovarasääntelyyn. Patrik avustaa asiakkaitamme laaja-alaisesti liikejuridiikan eri alueilla, erityisesti tavaramerkkien rekisteröinneissä, brändistrategian laadinnassa sekä maksulaitosten, sähkörahayhteisöjen ja kryptovarapalvelun tarjoajien toimilupahakemuksissa. Patrikilla on lisäksi vahva kokemus perinteisestä yhtiö- ja sopimusoikeudesta.

  Patrik Anthoni

  Associate

  LinkedIn
 • Mikael on erikoistunut sopimusoikeuteen, riidanratkaisuun sekä kryptovaroja ja FinTech-alaa koskevaan sääntelyyn. Mikael avustaa asiakkaitamme kattavasti liiketoiminnassa vastaan tulevissa oikeudellisissa kysymyksissä, kuten projektin käynnistämisessä tarvittavien sopimusten laatimisessa sekä uudenlaisten kryptovara- sekä FinTech-palveluiden oikeudellisen luonteen hahmottamisessa. Lisäksi Mikael avustaa asiakkaitamme mahdollisesti vastaan tulevissa riita- tai talousrikosasioissa. Mikaelin urheiluoikeutta käsittelevä artikkeli on myös julkaistu Suomen johtavassa urheiluoikeuden julkaisussa.

  Mikael Huhtala

  Associate

  LinkedIn
 • Charlotta Grandell

  Charlotta työskentelee toimistomme vanhempana lakiharjoittelijana avustaen toimistomme juristeja. Hän opiskelee tällä hetkellä oikeustiedettä Helsingin yliopistossa.

  Charlotta Grandell

  ASSOCIATE TRAINEE

Tule meille töihinTule meille töihin
Nordic LawWeb3- ja Fintech-oikeuden pioneeri