17. syyskuuta 2018 | Jon Hautamäki

Uutishuone

Juristillemme Max Atallahille on myönnetty CIPP/E-tietosuojasertifikaatti

International Association of Privacy Professionals (IAPP) on myöntänyt Nordic Law Oy:n lakimies Max Atallahille eurooppalaista tietosuojaa ja yksityisyyden suojaa koskevan CIPP/E-tietosuojasertifikaatin 13.9.2018.

CIPP-tietosuojasertifikaatit ovat maailman merkittävimpiä ja tunnetuimpia tietosuoja-asiantuntijoiden sertifikaatteja, jotka osoittavat niiden haltijoiden korkealuokkaista osaamista tietosuojasta. Sertifiointi edellyttää asiantuntijalta sekä tietosuojalainsäädännön sisällön että tietosuojan käytännön soveltamisen laajaa hallintaa. Lisäksi sertifioinnin ylläpitäminen edellyttää asiantuntijalta jatkuvaa kouluttautumista ja asiantuntemuksen kehittämistä.

IAPP on maailman suurin tietosuoja-ammattilaisten järjestö, joka jatkuvasti kehittää ja ylläpitää asiantuntijoidensa korkeaa ammattitaitoa. Työnantajat ja muut alan ammattilaiset arvostavat IAPP:n tietosuojasertifikaatit korkealle kaikkialla maailmassa.

Toimistomme onnittelee Maxia upeasta saavutuksesta! Max ja muut toimistomme asiantuntijat avustavat säännöllisesti asiakkaitamme tietosuojakysymyksissä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä meihin tietosuojatarpeen iskiessä.

17.09.2018 JON

Nordic LawWeb3- ja Fintech-oikeuden pioneeri