11. lokakuuta 2023 | Max Atallah

Uutishuone, Blockchain & Fintech

Managing Partner Jon Hautamäki tunnustettu johtavaksi juristiksi Fintech- ja Blockchain-aloilla Suomessa

Olemme ylpeitä ilmoittamaan, että Managing Partnerimme, Jon Hautamäki, on jälleen kerran tunnustettu yhdeksi Suomen kahdesta kärkijuristista Fintech- ja Blockchain-aloilla Who’s Who Legalin toimesta. Tämä tunnustus korostaa Jonin syvää asiantuntemusta ja omistautumista näille innovatiivisille ja kehittyville aloille.

Who’s Who Legal on tunnettu kansainvälinen oikeudellinen hakemisto, joka tunnistaa johtavat oikeudelliset ammattilaiset ja konsultti-asiantuntijat liikejuridiikassa kattavan itsenäisen tutkimuksen perusteella. Se on merkittävä resurssi yrityksille, jotka etsivät oikeudellisten ammattilaisten ansioden vahvistamista. Valintaprosessi on tiukka ja sisältää nimityksiä kollegoilta, asiakkailta ja muilta markkinalähteiltä, varmistaen siten, että vain arvostetuimmat ammattilaiset saavat ansaitsemansa tunnustuksen.

Nordic Law'lla pyrimme jatkuvasti erinomaisuuteen ja innovaatioon. Jonin tunnustus johtavana oikeudellisena asiantuntijana on todiste korkeista standardeista ja edestyksellisestä lähestymistavasta, joita edustamme. Hänen asiantuntemuksensa nostaa paitsi toimistomme arvostusta myös edistää merkittävästi Fintech- ja Blockchain-sektoreiden oikeudellista ympäristöä Suomessa ja ulkomailla.

Onnittelemme sydämmelisesti Jon Hautamäkeä tästä ansaitusta tunnustuksesta ja olemme motivoituneita jatkamaan asiantuntijuuden ja innovaation kulttuurin edistämistä niin toimistossamme kuin laajemminkin oikeudellisessa yhteisössä.

Mikäli haluatte lisätietoja Jon Hautamäen tunnustuksesta tai toimistomme asiantuntemuksesta Fintech- ja Blockchain-alalla olkaa meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Nordic Law on jatkossakin sitoutunut tarjoamaan huippuluokan oikeudellisia palveluja Fintech- ja Blockchain-aloilla. On meidän ilomme jatkaa erinomaisen ja innovatiivisen palvelun tarjoamista asiakkaillemme.

Nordic LawWeb3- ja Fintech-oikeuden pioneeri