28. huhtikuuta 2023 | Max Atallah

Nordic Law yhteistyöhön Lahti Sports Hubin kanssa

Lahti Sports Hub tuo yhteen urheiluliiketoiminnan keskeiset osaajat ja innovaattorit. Nordic Law’lla on pitkä kokemus pohjoismaihin sijoittuvien startup sekä kasvuyritysten juridisesta avustamisesta ja toivomme Lahti Sports Hubin kanssa aloitettavan yhteistyön myötä pääsevämme jakamaan tätä tietotaitoa myös Lahti Sports Hubin yhteisön jäsenille.

Lahti Sports Hub on energinen yhteisö, jossa osaaminen, verkostoituminen ja innovaatiot yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokoontumispaikaksi urheiluliiketoimintaa keskittyville yrityksille. Uraauurtavien ideoiden ja yhteistyön keskuksena Lahti Sports Hub on erinomainen kumppani Nordic Law’lle, ja uskomme yhteistyön tuovan uudenlaista apua juridisia kysymyksiä pohtiville yhteisön jäsenille.

Yhteistyömme kautta Nordic Law tarjoaa Lahti Sports Hubin jäsenille heidän liiketoimintansa kannalta ajantasaisia juridisia artikkeleita sekä koulutustilaisuuksia. Lisäksi Nordic Law tarjoaa yhteisön jäsenille räätälöityjä ja kiinteähintaisia lakipalveluita eri aiheista, kuten tietosuojasta, yhtiö- ja sopimusoikeudesta sekä urheiluoikeudesta.

Nordic Law on sitoutunut tarjoamaan parhaita mahdollisia lakipalveluita asiakkailleen, ja uskomme yhteistyön Lahti Sports Hubin kanssa tuovan osaamisemme myös yhteisön yritysten käyttöön. Odotamme innolla tiivistä yhteistyötä Lahti Sports Hubin yhteisön jäsenten kanssa ja mielenkiintoisia keskusteluja yritysten yksilöllisistä lakitarpeista.

Jos olet Lahti Sports Hubin jäsen, kannustamme sinua ottamaan meihin matalalla kynnyksellä yhteyttä, jotta voimme tarkastella, miten Nordic Law voisi auttaa yrityksesi kasvua. Jos et ole vielä Lahti Sports Hubin jäsen, kehotamme tutustumaan heidän uniikkiin yhteisöönsä ja liittymään verkostoon jo tänään!