14. syyskuuta 2015 | Jon Hautamäki

Corporate & Uutishuone

Startup-yrityksen startti­paketti

Näemme sen hyvinkin tärkeäksi, että eri yhteiskunnalliset toimijat pyrkivät omalla toiminnallaan edesauttamaan etenkin startup-yritysten perustamista sekä tukemaan niiden liiketoimintaa ja kasvua. Näkemyksenämme onkin, että startup-yritystoiminnan avulla saadaan myös Suomen koko talous uuteen nousuun, jolloin on ensisijaisen olennaista tukea kaikin mahdollisin tavoin uusyrittäjyyttä.

Me ymmärrämme myös sen, että startup-yritysten alkuvaiheissa vauhti voi olla kova ja resursseja ei välttämättä ole lakipalveluille. Vakaan liiketoiminnan kannalta on kuitenkin olennaista myös ottaa huomioon liiketoiminnan juridinen perusta, jolloin olemme katsoneet, että meidän tulee pystyä tarjoamaan startup-yrityksille sen kaltainen lakipalvelu, joka varmistaa sen, että liiketoiminnan juridiset lähtökohdat ovat kunnossa, jolloin yritys voi keskittää kaikki voimavarat varsinaiseen liiketoimintaan.

Edellä mainituista syistä johtuen tarjoammekin startup-yrityksille muun muassa kiinteähintaista starttipakettia. Startup-yrityksen starttipakettiin sisältyy seuraavat osa-alueet:

– seikkaperäinen analyysi startup-yrityksen tilanteesta ja lähtökohdista

– puhelin- ja sähköpostituki, jonka avulla startup-yritys voi puhelimitse taikka sähköpostitse arkisin toimistoaikoihin keskustella ja pyytää neuvoja ajankohtaisiin lakiasioihin nimetyn juristimme kanssa

– alati laajentuva kokoelma yrityksen olennaisista sopimusmalleista

– merkittävästi alennettu kiinteä hinta taikka tuntihinta muun lakituen osalta vähintään ensimmäisen toimintavuoden ajan (muun muassa yritysjärjestelyt, riidanratkaisu, tarvittavien sopimusten laadinta, avustaminen neuvotteluissa)

Toimistomme on myös Aalto Entrepreneurship Societyn järjestämän startup-tapahtuma FallUp:in virallinen yhteistyökumppani. Tapahtuman yhteydessä tarjoamme yrittäjyydestä kiinnostuneille ja jo perustetuille startup-yrityksille yllä mainittua starttipakettia.

Kiinnostuitko startup-yrityksen starttipaketista? Älä tällöin epäröi ottaa yhteyttä meihin!

14.09.2015 JON

Nordic LawWeb3- ja Fintech-oikeuden pioneeri