Tarvitsetko apua Fintech-projektissasi?

Fintech-projekteissa on kyse uuden finanssialan toiminnan käynnistämisestä, joka vaatii lähestulkoon aina relevantin toimiluvan tai rekisteröinnin hakemista Finanssivalvonnalta. Hakemusprosessi koostuu erinäisistä juridisista tarpeista, joista merkittävimpiä ovat toiminnan järjestämiseen, rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, tietoturvaan sekä asiakasvarojen säilyttämiseen liittyvät osa-alueet.

Riippumatta siitä, oletko vasta suunnittelemassa toimilupahakemuksesi laatimista vai oletko jo saattanut hakemuksesi vireille ilman ulkopuolista apua, tarpeesi ovat aina samat – hyväksytty toimilupa taikka rekisteröinti.

Nordic Law on Suomen paras fintech-lakitoimisto. Laaja-alainen ymmärryksemme sekä taustalla vaikuttavasta fintech-teknologiasta että viranomaisasiointiin vaikuttavasta lainsäädännöstä takaavat lupa- tai rekisteröintiprosessin menestyksekkään johtamisen alusta loppuun.

Toimilupahakemus ei ole vielä vireillä

Koskipa fintech-projektisi niin rahasto-, maksupalvelu-, sijoituspalvelu- tai virtuaalivaluuttatoimintaa, on ammattitaitoisen juristin mukaan ottaminen järkevää ennen ensimmäisen askeleen ottamista. Näin mahdollistetaan toimilupaprosessin mahdollisimman jouheva eteneminen sekä menestyksekäs johtaminen. Tämä säästää sinulta sekä kuluja että aikaa.

Fintech-projekteja koskevat toimilupaprosessit koostuvat pitkälti ns. hiljaisesta tiedosta, jota ilman toimilupaprosessin menestyksekäs johtaminen sekä toteuttaminen ovat hyvin hankalaa – sääntöjä on mahdotonta tulkita oikein ilman käytännön kokemusta. Toimiessamme säännöllisesti neuvonantajana erilaisten fintech-projektien toimilupaprosesseissa, olemme kerryttäneet hiljaista tietoa lukemattomien toimilupa- ja rekisteröintiprosessien ajalta.

Toimilupahakemus on jo vireillä ja apua kaivataan

Ei ole ollenkaan tavatonta, että puoleemme käännytään vasta siinä vaiheessa, kun fintech-projektia koskeva toimilupaprosessi on ajautunut umpikujaan. Tällöin on kyse usein siitä, että prosessin aikana on tehty – tai jätetty tekemättä – jotain, jonka johdosta viranomainen ei voi hyväksyä hakemustasi.

Vahvan osaamisemme ansiosta pystymme ohjaamaan myös sekä jo vireillä olevia että jo kertaalleen kariutuneita toimilupa- ja rekisteröintiprosesseja menestyksekkäästi maaliin. Avullamme varmistat, että karikolle ajautunut paattisi ohjataan turvallisille vesille ja toiminnallesi myönnetään vastoinkäymisistä huolimatta toimilupa.

Mitä seuraavaksi?

Ota kanssamme maksuton videopuhelu, ja käydään yhdessä tilanteesi läpi.

Asiantunteva apu on lähellä.