14. helmikuuta 2023 | Jon Hautamäki

Uutishuone

Uusi yhteistyö Divlyn kanssa!

Nordic Law ilmoittaa aloittaneensa yhteistyön Divlyn kanssa!

Divly on ruotsalainen teknologiayritys, joka tarjoaa automatisoidun työkalun kryptoverojen laskentaan. Divlyn tavoitteena on tehdä kryptoverojen laskenta- ja raportointiprosessista yksinkertaisemman ja suoraviivaisemman.

Nordic Law'lle oli helppo päätös aloittaa yhteistyö Divlyn kanssa - ruotsalaisena yrityksenä Divlyllä on erinomaiset mahdollisuudet tarjota kryptoveron laskentapalveluja pohjoismaisille veronmaksajille. Divlyn kumppanina autamme Divlyä varmistamaan, että sen kryptoveron laskentapalvelu toimii saumattomasti erityisesti Suomen markkinoilla ja ottaa huomioon mahdolliset sääntelymuutokset Suomessa.

Nordic Law myös tarjoaa Divlyn käyttäjille helpon pääsyn kryptoverotukseen liittyvään oikeudelliseen apuun Suomen markkinoilla, jonka piirissä palveluitamme voidaan hyödyntää etenkin monimutkaisemmissa kryptoveroasioissa, kuten veroaseman määrittämisessä tuhansien transaktioiden perusteella sekä myöhempien veroilmoitusten tekemisessä, veropäätösten oikaisuvaatimuksissa ja verotarkastuksissa. Tarjoamme apuamme tarvittaessa luonnollisesti myös yksinkertaisemmissa kryptoveroasioissa.

Divlyn käyttäjät voivat käyttää palveluitamme alennettuun hintaan, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä Divlyn kautta.

Lyhyesti Divlystä

Divly perustettiin vuonna 2021 periaatteella "kaikkien pitäisi voida käyttää kryptovaluuttoja ilman, että he jäävät monimutkaisten verosäännösten ja raportointivaatimusten jalkoihin". Näin syntyi Divly.

Divly tarjoaa automatisoidun kryptoverolaskentaratkaisun, joka tukee saumattomasti +100 virtuaalivaluuttapörssiä ja -lompakkoa (esimerkiksi Coinmotion Suomessa), +7000 kryptovaluuttaa ja +10 valtion verojärjestelmiä (mm. Suomen verojärjestelmät).

Divly pyrkii tarkistamaan kaikki tietonsa johdonmukaisesti paikallisilta veroviranomaisilta ja paikallisilta verojuristeilta (kuten Nordic Law'lta) - tavoitteena on räätälöidä Divlyn asianmukainen toimivuus jokaiseen palvelun tukemaan maahan.

Nordic LawWeb3- ja Fintech-oikeuden pioneeri