6. maaliskuuta 2023 | Jon Hautamäki

Uutishuone

Uusi yhteistyö Maria 01:n kanssa!

Nordic Law aloittaa yhteistyön Maria 01:n kanssa!

Maria 01 on Pohjoismaiden johtava startup-kampus. Maria 01:n yrittäjäyhteisö kokoaa yhteen varhaisen vaiheen teknologia-alan startupit, tunnustetut pääomasijoitusyritykset, kansainväliset sijoittajat, startup-ekosysteemijärjestöt sekä suuret yhtiöt, joilla on vahva jalansija teknologiayhteisössä ja jotka auttavat toisiaan menestymään. Maria 01:n tavoitteena on varustaa jäsenensä oikeilla työkaluilla, työtiloilla ja tiedolla, jotta he voivat rakentaa liiketoimintaansa vankan kumppani-, asiantuntija- ja yhteisönrakentajaverkostonsa avulla.

Nordic Law'lle oli helppo päätös aloittaa yhteistyö Maria 01:n kanssa – teknologia- ja startup-yritysten juridisiin asioihin fokusoituneena lakitoimistona meillä on erinomaiset edellytykset tarjota oikeudellista asiantuntemusta Maria 01:n jäsenille. Startupit ovat olennainen osa Nordic Law'n menestystarinaa, ja olemme iloisia voidessamme tehdä oman osuutemme ja tukea uutta yrittäjäsukupolvea.

Jos olet Maria 01:n jäsen ja tarvitset oikeudellista neuvontaa, olethan meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä!

Lyhyesti Maria 01:stä

Vuonna 2016 perustettu, Helsingin keskustassa vanhalla sairaalakampuksella sijaitseva Maria 01 toimii yhteisöllisenä, voittoa tavoittelemattomana organisaationa, jonka omistavat yhdessä Helsingin kaupunki, Startup-säätiö ja Helsingin Uusyrityskeskus.

Maria 01 on yrittäjähenkinen yhteisö ja valintapohjainen kampus teknologiatiimeille. Tällä hetkellä kampus toimii kotina yli 1 500 jäsenelle, jotka koostuvat 180 startupista, 23 kumppaniyrityksestä ja 22 paikallisesta ja ulkomaisesta sijoittajaverkoston jäsenestä.

Maria 01 haluaa, että kaikilla Suomen startupeilla on paikka, jossa he voivat unelmoida, kokeilla uusia ideoita, joskus epäonnistua, mutta lopulta aloittaa alusta ja löytää tiensä kasvuun ja menestykseen.

Nordic LawWeb3- ja Fintech-oikeuden pioneeri